bopati

basa JawaBesut

bopati

  1. pc bupati








Kata kunci/keywords: arti bopati, makna bopati, definisi bopati, tegese bopati, tegesipun bopati

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.