bonto

basa JawaBesut

bonto krama/ngoko

  1. êngg bosok;
  2. ks bodho.







Kata kunci/keywords: arti bonto, makna bonto, definisi bonto, tegese bonto, tegesipun bonto

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.