basa JawaBesut

bojo krama/ngoko

  1. garwa ki sisihaning wong jêjodhoan (laki, rabi);








Kata kunci/keywords: arti bojo, makna bojo, definisi bojo, tegese bojo, tegesipun bojo

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.