bocong

basa JawaBesut

bocong

  1. ki bokong.








Kata kunci/keywords: arti bocong, makna bocong, definisi bocong, tegese bocong, tegesipun bocong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.