bocah

basa JawaBesut

bocah

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bocah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wong sing isih cilik (durung ngumur);
  2. anak (ent turun, murid, kalerehan);
  3. êngg batur lanang (sing isih cilik);







Kata kunci/keywords: arti bocah, makna bocah, definisi bocah, tegese bocah, tegesipun bocah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.