blukèran

basa JawaBesut

blukèran

  1. êngg pc kumudu-kudu mutah.








Kata kunci/keywords: arti blukèran, makna blukèran, definisi blukèran, tegese blukèran, tegesipun blukèran

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.