blosong

basa JawaBesut

blosong

  1. pc blongsong.








Kata kunci/keywords: arti blosong, makna blosong, definisi blosong, tegese blosong, tegesipun blosong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.