bligang-bligung

basa JawaBesut

bligang-bligung

  1. mbligung pc wuda mblêjêt.








Kata kunci/keywords: arti bligang-bligung, makna bligang-bligung, definisi bligang-bligung, tegese bligang-bligung, tegesipun bligang-bligung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.