blero

basa JawaBesut

blero krama/ngoko

  1. campur larase utawa ora bênêr larase (tmr. swara);
  2. pc yèn ndêdêlêng katon dumpyuk;
  3. pc bingung ênggone arêp milih.







Kata kunci/keywords: arti blero, makna blero, definisi blero, tegese blero, tegesipun blero

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.