blendho

basa JawaBesut

blendho

  1. êngg pc blondho.








Kata kunci/keywords: arti blendho, makna blendho, definisi blendho, tegese blendho, tegesipun blendho

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.