blangko

basa JawaBesut

blangko krama/ngoko

  1. layang klowongan kang kudu diisi (poswisêl lap);
  2. êngg layang palilah saka panggêdhe (bab mbêlèh raja-kaya, babad alas lsp);
  3. pc ora mèlu nyêtèm (milih utawa nêtêpake ing pakumpulan lsp);







Kata kunci/keywords: arti blangko, makna blangko, definisi blangko, tegese blangko, tegesipun blangko

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.