blandêr

basa JawaBesut

blandêr krama/ngoko

  1. (Wl) tutup sumbu diyan (supaya padhang urube, ing diyan triom lsp).








Kata kunci/keywords: arti blandêr, makna blandêr, definisi blandêr, tegese blandêr, tegesipun blandêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.