basa JawaBesut

blai

  1. pc cilaka, kêtiwasan
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti blai, makna blai, definisi blai, tegese blai, tegesipun blai

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.