blabur

basa JawaBesut

blabur krama/ngoko

  1. êngg banjir, mbludag mblabar-mblabar;
  2. sarwa turah-turah akèh bangêt (tmr. pangan lsp);
  3. pc bawur, ora cêtha pandêlênge.







Kata kunci/keywords: arti blabur, makna blabur, definisi blabur, tegese blabur, tegesipun blabur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.