blêg

basa JawaBesut

blêg krama/ngoko

  1. (mak blêg) swaraning barang antêp tiba;
  2. êngg dina patine ...;
  3. pc padha plêk;
  4. pc byur (tmr. warna);







Kata kunci/keywords: arti blêg, makna blêg, definisi blêg, tegese blêg, tegesipun blêg

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.