blèkèn

basa JawaBesut

blèkèn

  1. êngg pc wantahan
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti blèkèn, makna blèkèn, definisi blèkèn, tegese blèkèn, tegesipun blèkèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.