biyaya

basa JawaBesut

biyaya

  1. êngg pc wragad.








Kata kunci/keywords: arti biyaya, makna biyaya, definisi biyaya, tegese biyaya, tegesipun biyaya

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.