bilih

basa JawaBesut

bilih

krama
Krama bilih
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. êngg yèn, mênawa;
  2. br yèn.







Kata kunci/keywords: arti bilih, makna bilih, definisi bilih, tegese bilih, tegesipun bilih

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.