bikak

basa JawaBesut

bikak

krama
Krama bikak
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bukak.








Kata kunci/keywords: arti bikak, makna bikak, definisi bikak, tegese bikak, tegesipun bikak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.