bibèk

basa JawaBesut

bibèk

  1. êngg pc êmbok-cilik
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti bibèk, makna bibèk, definisi bibèk, tegese bibèk, tegesipun bibèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.