besuk

basa JawaBesut

besuk

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko besuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa ingbesuk, besuk-besuk) ing têmbe buri;
  2. mratelakake wêktu (mangsa, dina, sasi lsp) kang bakal kêlakon, upama besuk Slasa, besuk Rêjêb, besuk apa (besukkapan)
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko besuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

benjing punapa

krama
Krama besuk
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

: pitakon nakokake wêktu (mangsa, dina lsp) kang bakal kêlakon.







Kata kunci/keywords: arti besuk, makna besuk, definisi besuk, tegese besuk, tegesipun besuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.