bering

basa JawaBesut

bering krama/ngoko

  1. miring nisih (tmr. prau, layangan lsp);
  2. ks kera;
  3. pilih sih, ora adil;
  4. ks edan.







Kata kunci/keywords: arti bering, makna bering, definisi bering, tegese bering, tegesipun bering

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.