benjing

basa JawaBesut

benjing

krama
Krama benjing
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

besuk;








Kata kunci/keywords: arti benjing, makna benjing, definisi benjing, tegese benjing, tegesipun benjing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.