benjang enjang

basa JawaBesut

benjang enjang

  1. êngg
krama
Krama benjang enjang
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sesuk esuk.








Kata kunci/keywords: arti benjang enjang, makna benjang enjang, definisi benjang enjang, tegese benjang enjang, tegesipun benjang enjang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.