becos

basa JawaBesut

becos

  1. êngg pc bisa.








Kata kunci/keywords: arti becos, makna becos, definisi becos, tegese becos, tegesipun becos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.