bathuk

basa JawaBesut

bathuk krama/ngoko

  1. palarapan ki peranganing êndhas kang ngarêp.








Kata kunci/keywords: arti bathuk, makna bathuk, definisi bathuk, tegese bathuk, tegesipun bathuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.