basa JawaBesut

bat

  1. êngg tilasing pagaweyan.









Kata kunci/keywords: arti bat, makna bat, definisi bat, tegese bat, tegesipun bat
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.