barèt

basa JawaBesut

barèt

  1. (Wl) êngg bangsaning kopyah.








Kata kunci/keywords: arti barèt, makna barèt, definisi barèt, tegese barèt, tegesipun barèt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.