basa JawaBesut

bar

  1. pc bubar, lebar.








Kata kunci/keywords: arti bar, makna bar, definisi bar, tegese bar, tegesipun bar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.