basa JawaBesut

bar

  1. pc bubar, lebar.









Kata kunci/keywords: arti bar, makna bar, definisi bar, tegese bar, tegesipun bar
  sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org