bapak

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

bapak krama/ngoko

  1. rama ki bapa.








Kata kunci/keywords: arti bapak, makna bapak, definisi bapak, tegese bapak, tegesipun bapak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.