banyu susu

basa JawaBesut

banyu susu Aksara Jawa: (ba)ꦚꦸ (nyu) (_)ꦱꦸ (su)ꦱꦸ (su)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko banyu susu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

toya sêsêpan

krama
Krama banyu susu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

banyu sing mêtu saka ing susu (dadi ombèn-ombèning bayi);







Kata kunci/keywords: arti banyu susu, makna banyu susu, definisi banyu susu, tegese banyu susu, tegesipun banyu susu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.