banyu

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

banyu (ngoko banyu, krama toya)

  1. barang cuwèr sing metu saka ing tuk

DasanamaBesut

tirta, warih, toya, ranu, gangga, , tuban, jahning, jahnawi, sindu, udaka