bangkokan

basa JawaBesut

bangkokan êngg krama/ngoko

  1. sing wis gêdhe lan tuwa (tmr. kêthèk, kodhok lsp);
  2. ks wis tuwa.







Kata kunci/keywords: arti bangkokan, makna bangkokan, definisi bangkokan, tegese bangkokan, tegesipun bangkokan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.