bangkit

basa JawaBesut

bangkit krama/ngoko

  1. êngg ak bisa.








Kata kunci/keywords: arti bangkit, makna bangkit, definisi bangkit, tegese bangkit, tegesipun bangkit

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.