bambêt

basa JawaBesut

bambêt

  1. êngg
krama
Krama bambêt
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pring.








Kata kunci/keywords: arti bambêt, makna bambêt, definisi bambêt, tegese bambêt, tegesipun bambêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.