balung

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

balung krama/ngoko

  1. tosan ki raganganing kéwan (manungsa)








Kata kunci/keywords: arti balung, makna balung, definisi balung, tegese balung, tegesipun balung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.