bal tampèl

basa JawaBesut

bal tampèl Aksara Jawa: (ba)ꦭ꧀ (l) (_) (ta)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺ ()ꦭ꧀ (l)

  1. pc dolanan tènis;







Kata kunci/keywords: arti bal tampèl, makna bal tampèl, definisi bal tampèl, tegese bal tampèl, tegesipun bal tampèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.