baku-pajêg

basa JawaBesut

baku-pajêg krama/ngoko

  1. dhuwit pajêg lêmah.








Kata kunci/keywords: arti baku-pajêg, makna baku-pajêg, definisi baku-pajêg, tegese baku-pajêg, tegesipun baku-pajêg

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.