bakmi

basa JawaBesut

bakmi krama/ngoko

  1. Cithakan:T olah-olahan Tyonghwa kang nganggo mi.








Kata kunci/keywords: arti bakmi, makna bakmi, definisi bakmi, tegese bakmi, tegesipun bakmi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.