bakbakan

basa JawaBesut

bakbakan krama/ngoko

  1. klabakan.








Kata kunci/keywords: arti bakbakan, makna bakbakan, definisi bakbakan, tegese bakbakan, tegesipun bakbakan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.