bakah

basa JawaBesut

bakah krama/ngoko

  1. êngg njênggar amba (tmr. pang lsp).








Kata kunci/keywords: arti bakah, makna bakah, definisi bakah, tegese bakah, tegesipun bakah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.