bak-ayu

basa JawaBesut

bak-ayu krama/ngoko

  1. êngg bok-ayu.








Kata kunci/keywords: arti bak-ayu, makna bak-ayu, definisi bak-ayu, tegese bak-ayu, tegesipun bak-ayu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.