bajul dharat

basa JawaBesut

bajul dharat

  1. pc bajingan.








Kata kunci/keywords: arti bajul dharat, makna bajul dharat, definisi bajul dharat, tegese bajul dharat, tegesipun bajul dharat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.