baju-bèbèk

basa JawaBesut

baju-bèbèk krama/ngoko

  1. araning kewan êndhase kaya bèbèk.








Kata kunci/keywords: arti baju-bèbèk, makna baju-bèbèk, definisi baju-bèbèk, tegese baju-bèbèk, tegesipun baju-bèbèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.