bajisan

basa JawaBesut

bajisan krama/ngoko

  1. êngg jothakan, satron.








Kata kunci/keywords: arti bajisan, makna bajisan, definisi bajisan, tegese bajisan, tegesipun bajisan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.