bajing

basa JawaBesut

bajing krama/ngoko

  1. araning kewan ngrikiti kang dadi ama krambil;








Kata kunci/keywords: arti bajing, makna bajing, definisi bajing, tegese bajing, tegesipun bajing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.