bajang-kêrèk

basa JawaBesut

bajang-kêrèk krama/ngoko

  1. araning walang.








Kata kunci/keywords: arti bajang-kêrèk, makna bajang-kêrèk, definisi bajang-kêrèk, tegese bajang-kêrèk, tegesipun bajang-kêrèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.