bajag

basa JawaBesut

bajag krama/ngoko

  1. begal ing sêgara;








Kata kunci/keywords: arti bajag, makna bajag, definisi bajag, tegese bajag, tegesipun bajag

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.