bagongan

basa JawaBesut

bagongan krama/ngoko

  1. êngg basa kêdhaton.








Kata kunci/keywords: arti bagongan, makna bagongan, definisi bagongan, tegese bagongan, tegesipun bagongan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.