bagendha

basa JawaBesut

bagendha krama/ngoko

  1. ak sêsêbutaning ratu.








Kata kunci/keywords: arti bagendha, makna bagendha, definisi bagendha, tegese bagendha, tegesipun bagendha

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.